Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «طرفداری»
2024-05-03@21:31:33 GMT

باشگاه نساجی به مالک جدید واگذار شد

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۵۷۲۷۵

نساجی قائمشهر مالک جدیدی به خود دید.

طرفداری- محمدعلی قنبری، نماینده تام‌الاختیار باشگاه نساجی مازندران، با بیان اینکه شنبه‌شب جلسه‌ای در تهران با حضور مالکان نساجی «آقایان صنیعی‌فر و حدادیان»، مالک جدید و بنده درخصوص واگذاری سهام این باشگاه برگزار شد، اظهار کرد:

در این جلسه مالک جدید، ۶۰ درصد سهام صنیعی‌فر و ۴۰ درصد سهام حدادیان را به‌طور کامل خریداری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش فارس، وی افزود:

ظاهراً حدادیان از مدت‌ها قبل عدم تمایل خود نسبت به تیم‌داری را به‌طور غیررسمی اعلام کرده بود و صنیعی‌فر نیز از عدم حمایت مسئولان گلایه‌مند بود که نهایتاً تصمیم به فروش سهام خود گرفتند.

نماینده تام‌الاختیار مالک باشگاه نساجی مازندران ادامه داد:

در دو دوره کاری با نساجی طی ۱۰ سال اخیر، نخست مهدی پرهام، سپس حسین قاسم‌نژاد و هم‌اکنون نیز این مالک جدید را به نساجی معرفی کردم و امیدوارم در این دوره نیز بتوانیم خدمتگذار خوبی برای مردم باشیم.

قنبری با عنوان اینکه تمامِ وقت، توان، تجربه و ظرفیت‌های خودمان را برای سربلندی نساجی به‌کار خواهیم بست، خاطرنشان کرد:

مطمئناً چه در انتخاب بازیکنان و چه در چینش مسئولیت‌های بلاتکلیف باشگاه، تمام عزم خود را جزم خواهیم کرد تا توجه به ظرفیت‌های بومی را در اولویت قرار دهیم.

وی تصریح کرد:

از همه هواداران عزیز نساجی خواستارم فقط و فقط حمایت کنند و هیچ‌گونه دل‌نگرانی در خصوص آینده باشگاه به لحاظ مالی و مدیریتی نداشته باشند و انشاالله طی مراسمی به‌طور رسمی، مالک جدید باشگاه نساجی مازندران معارفه خواهد شد.

نماینده تام‌الاختیار باشگاه نساجی مازندران رسیدن به کسب درآمد پایدار را یکی از بزرگ‌ترین اهداف مدیریت جدید خواند و تأکید کرد:

باید برای بقای نساجی برنامه‌های بلندمدت و در کنار آن برنامه‌های زودبازده تعریف کرد تا روند هدایت نساجی برای مالک خسته‌کننده نباشد.

قنبری تأکید کرد:

امروزه نگاه دنیا به فوتبال، نگاه اقتصادی و صنعتی است و به مراتب در علوم ورزشی از فوتبال به‌عنوان صنعت نام برده می‌شود اما متأسفانه روند باشگاه‌داری در ایران، تنها مدیریت هزینه است و کمتر باشگاهی را می‌توان سراغ داشت که نگاهی درآمدزا و حرفه‌ای به فوتبال داشته باشد، بنابراین نیاز است در این مسیر، همه پتانسیل‌های درآمدزا و خبرگان اقتصادی منطقه را به میدان آورد.

وی با بیان اینکه مازندران معدن بازیکن است، اظهار کرد:

شما مشاهده کنید بیش از ۷۰ بازیکن مازندرانی در لیگ برتر بازی کردند، چندین بازیکن ملی‌پوش در رده‌های مختلف از استان مازندران در تیم ملی حضور دارند؛ نساجی باید بزرگ‌ترین کارخانه تولیدی عرضه این ظرفیت‌های بومی باشد.

نماینده تام‌الاختیار باشگاه نساجی مازندران در پایان یکی از مهم‌ترین بخش‌های مورد توجه باشگاه نساجی در مبحث درآمدزایی را توجه ویژه و اساسی به تیم‌های پایه خواند و گفت:

در سریع‌ترین زمان ممکن باید مجوز آکادمی را از فدراسیون اخذ کنیم.

محمدعلی قنبری به‌عنوان نماینده‌ تام‌الاختیار مالک جدید معرفی شد.

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۵۷۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های آوج در مسیر توسعه

زرگر فرماندار آوج گفت: اتکای به بودجه‌های دولتی و تصدی گری دولت به این حوزه آسیب زده است. در آوج هم همچنان تصدی گری دولت وجود دارد و لازم است که دولت بخش خصوصی را وارد امر کند.

زرگر افزود: طرح‌های گردشگری شهر آوج به همت شهرداری انجام شده است و ۳۷ هکتار لازم است که به بخش خصوصی واگذار شود.

زرگر گفت: لازم است اداره راه و شهرسازی در نحوه واگذاری‌ها اهتمام بیشتری صورت بدهد و اداره میراث فرهنگی هم سازوکار مناسب را در اجرا کند. امیدواریم با تغییر و تحولاتی که صورت گرفته اقدامات قابل توجهی در این حوزه انجام شود.

زرگر اضافه کرد: میراث فرهنگی طرحی آماده کرده که در حال نهایی شدن است و پتانسیل جذب گردشگر را دارد.

زرگر گفت: در آبگرم مشکل حقوقی و قانونی مانع توسعه است. در حال حاضر فقط یک واحد آبدرمانی فعال است. مشکل ما مجتمع الماس غرب است که پروژه ۲۰ الی ۳۰ درصد پیشرفت داشته، اما باتوجه به مشکل قانونی در راستای مالکیت آب‌ها راکد مانده است. باتوجه به اینکه مالک آب دولت است و جزو انفال محسوب می‌شود باید برای آن تدبیری اندیشیده شود.

داداشی شهردار آوج هم گفت: در این زمینه جلسات متعددی با اداره راه و شهرسازی برگزار شده است. املاک مذکور در تملک این اداره است و برای ورود بخش خصوصی باید کارسازی شود.

داداشی گفت: نحوه واگذاری توسط اداره راه و شهرسازی مناسب نیست و بنابراین سرمایه گذار بخش خصوصی ورود نمی‌کند.

داداشی اظهار کرد: خارج شدن آوج از عنوان توسعه نیافته در گرو اینست که باید مجوز‌ها به خود شهرستان واگذار شود. بهترین راهکار اینست که تملک زمین‌ها به شهرداری واگذار شود. در ورودی شهر آوج گردنه حادثه ساز وجود دارد که اقداماتی در زمینه رفع نواقص آن صورت گرفته است. در بحث میادین هم میدان اصلی از هفته آینده کلید می‌خورد. اصلاح بلوار اصلی شهر بود که آن هم با ۳۰ درصد پیشرفت روبروست.

آوج متشکل از دو بخش آبگرم و آوج به مرکزیت آوج با بیش از ۴۳ هزار جمعیت که ۷۰ درصد آن در روستا‌ها ساکن هستند، شهرستانی در جنوب غربی استان قزوین واقع است.

آوج در ردیف شهرستان‌های محروم و کم‌تر توسعه یافته کشور قرار دارد، اما از ظرفیت‌های قابل توجهی در بخش‌های مختلف از جمله گردشگری و کشاورزی برخوردار است، اگر به ظرفیت‌های اوج بیشتر توجه شود ومورد عنایت مسئولان قرارگیرد قبول داربه منطقه‌ای کاملاً توسعه یافته تبدیل می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • لزوم روایت گری حماسه وعده صادق در جامعه
  • حماسه «وعده صادق» روایت فتح می‌خواهد
  • پیام ساکت قبل از پرسپولیس: شمال فقط نساجی
  • چالش‌های آوج در مسیر توسعه
  • کاربردی کردن میز خدمت برای عموم مردم
  • سایه مالک نساجی بر سر ورزش ایران مستدام!
  • ببینید | خلاصه بازی ذوب آهن ۰ - نساجی مازندران ۲
  • ساعت پخش زنده بازی ذوب آهن و نساجی مازندران‌ + پخش آنلاین
  • نگاهی به تقابل ذوب‌آهن و نساجی؛ جدال برای بقا
  • نساجی با رنگ قرمز برای بقا می‌جنگد